Vader J.P. Wouters was één van de eerste Dealers voor Alfa Romeo in Nederland. Dat was in het jaar 1965 (ca.). Wat nu klassiekers zijn werd toen door de familie Wouters nieuw verkocht. De importeur in die tijd was nog Louwman & Parqui. Dus Alfa in hart en nieren.

Na het afmaken van school heb ik verschillende facetten van het Alfa-bedrijf leren kennen. Van monteur naar eerste monteur, van manager verkoop naar directie. Na het overlijden van mijn vader op 56-jarige leeftijd heb ik de stap genomen om van 1979 tot 1984 bij iemand anders “in de keuken te kijken” en heb daar enorm veel van geleerd. Ook daar heb ik een compleet nieuw bedrijf Alfa Romeo en Saab op de kaart gezet.

Maar toch bleef een droom om kleinschalig zelf iets op te zetten: exclusief Alfa Romeo / Fiat inkoop en verkoop. Klassiekers dat is liefde die blijft. Diverse restauratie projecten die ik zelf gedaan heb met een fantastisch resultaat. Bemiddeling bij inkoop en verkoop van auto’s door een schat aan ervaring. Advies inzake reparaties en kostenbegrotingen. Levering van onderdelen voor klassiekers en moderne voertuigen.

Door een relatie van mij die ook besmet is met het Alfa-virus, heb ik een gedeelte van zijn opslag gehuurd en ben met de opstart begonnen. Om toch zo een op een met de klant advies te kunnen geven, door wat ik van thuis uit heb meegekregen heb en een schat aan ervaring die ik zelf heb opgebouwd.